Partnerdag in Reeuwijk:
Zaterdag 22 april 2023

Voor vrouwen met een partner die seksueel misbruik heeft meegemaakt

Partnerdag in Reeuwijk

Voor vrouwen met een partner die seksueel misbruik heeft meegemaakt

Voor de partner

Wanneer je partner bent van een man die in zijn jeugd seksueel is misbruikt, heeft dit ook veel impact op je eigen leven. De gevolgen van seksueel misbruik voor een man zijn langdurig en ingrijpend. Het heeft invloed op zijn ontwikkeling, emoties, intimiteit, seksualiteit, conflictbeheersing en omgaan met grenzen. Als partner merk je daar veel van en kan dit eenzaamheid, verdriet, boosheid en vragen met zich meebrengen.

Dit kun je 22 april verwachten:

Kennis en inzichten

Wat zijn de gevolgen voor een man, wat merk ik daarvan, hoe komt het dat hij zich gedraagt zoals hij zich gedraagt, waarvan ben ik beroofd, wat gebeurt er bij een man in zijn proces van herstel?

Delen en ontmoeten

Je bent niet de enige die dit meemaakt. Herkennen en erkennen draagt bij aan de veerkracht van vrouwen.

Verdieping

na kennis en ontmoeting je eigen positie opnieuw bepalen. Welke rol kan ik innemen, hoe deel ik mijn verdriet, hoe ga ik goed voor mezelf zorgen, wie mag mij steunen, hoe ga ik grenzen stellen aan het gedrag van mijn partner?

Aanmelden

De kosten voor deze dag van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn 100 euro. Wij zorgen voor koffie, thee en een goede lunch, zodat je deze dag ook gewoon lekker verzorgd wordt.

Opgave of contact via www.metcompassie.com

Henriette van Haaften-van Noort, ervaringsdeskundige partner

Cor van Haaften, Traumaseksuoloog

Met Compassie draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders